ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ E-CINEMA ΤΗΣ STRADA

Το σινεμά συνεχίζει!

 

Με 3 νέες ταινίες Α’ Προβολής ξεκινά η χρονιά στο e-cinema της StraDa.

  1. Ιστορίες της Τύχης & της Φαντασίας. ΕΩΣ 28/1.  Η ταινία του Χαμαγκούτσι συζητήθηκε πολύ και αγαπήθηκε από το κοινό στις αίθουσες τον περασμένο Νοέμβρη. Τώρα έχετε την ευκαιρία να τη δείτε και online, μέχρι τέλος του μήνα. Ένα απρόβλεπτο ερωτικό τρίγωνο, μια εκδικητική χειρονομία αποπλάνησης που θα έχει αναπάντεχη κατάληξη και η συνάντηση δύο παλιών συμμαθητριών, που θα οδηγήσει σε ένα λυτρωτκό παιχνίδι ρόλων.Ο πιο πολυσυζητημένος Ιάπωνας σκηνοθέτης των τελευταίων ετών επιβεβαιώνει τη φήμη του με ένα σαγηνευτικό τρίπτυχο ιστοριών για τις δαιμόνιες συμπτώσεις και τις αθέατες επιθυμίες που καθορίζουν υπογείως τις ανθρώπινες ζωές… Βραβείο Αργυρής Άρκτου στο Φεστιβάλ Βερολίνου 2021
  2. Μετά την Αγάπη. Η άκρως συγκινητική ταινία του Αλίμ Καν ζέστανε τις καρδιές του κοινού στους κινηματογράφους. Η ερμηνεία της Τζοάνα Σκάνλαν έχει βραβευτεί ανά τον κόσμο και είναι αυτό που κάνει την ταινία άχαστη για τους φαν του καλού σινεμά.  Η Μέρι Χουσέιν, μια εξηντάχρονη γυναίκα που ζει στο Ντόβερ, είχε ασπαστεί το Ισλάμ όταν παντρεύτηκε τον Αχμέντ. Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της είχε μια άλλη, κρυφή ζωή, στην απέναντι πλευρά της Μάγχης. Κλονισμένη, σπεύδει στο Καλαί της Γαλλίας, αγωνιώντας να βρει το νήμα της αλήθειας. 6 Βρετανικά Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου (BIFA)
  3. Αγριότοποι. ΕΩΣ 31/1. H Ida μετακομίζει με τη θεία και τα ξαδέρφια της μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το σπίτι είναι γεμάτο με αγάπη και κατανόηση για την Ida, όμως έξω από αυτό η οικογένεια ζει μια ζωή βουτηγμένη στη βία και το έγκλημα. Ένα πολυεπίπεδο δράμα για τα όρια της αγάπης και της αφοσίωσης, που εξερευνά τη σκοτεινή σαγήνη της βίας.

Μην τις χάσετε…

GALLERY